25.04.2024
Мандри Новини

Топ-8 місць Тернопільщини для відпочинку з наметами

На вихідних багато людей виїжджають з міста, щоб відпочити на природі. На Тернопільщині є багато локацій, де відпочинок в умовах дикої природи стане, можливо, найкращим у вашому житті.

Село Устечко Чортківського району

В селі Устечко організоване наметове містечко, куди щороку приїжджають тисячі туристів. Мальовничості локації додає факт впадання річки Джурин у Дністер.

Джуринський водоспад

Останніми роками відпочинок з наметами біля Джуринського водоспаду стає все більш популярним. У водоспаді можна покупатися, а спати під шум води – одне задоволення. Біля рівнинної частини водоспаду розташований кемпінг, де можна взяти на прокат намети та інше туристичне спорядження.

Село Хмелева

Село Хмелева Чортківського району дуже підходить для відпочинку з наметами. Тут тихо, красиво, і можна купатись у Дністрі – у цій частині річки течія не дуже сильна.

Село Возилів

Село Возилів у Бучацькому районі приваблює багато туристів завдяки пологому спуску у воду, трав’яному пляжу, а також невеличкому водоспаду.

Село Монастирок

Село Монастирок розташоване на річці Серет у Борщівському районі. Це трохи містичне місце, де час тече зовсім по-іншому. Для багатьох воно стане “місцем сили”. А вид на долину річки Серет з луками і всіма відтінками зеленого тут просто фантастичний!

Село Губин

Село Губин Бучацького району може стати відкриттям навіть для досвідчених туристів. Знайти місцину для відпочинку в каньйоні Дністра в селі Губин непросто, але там дуже красиво і зручно. Тут мілко, немає сильної течії, а пляж встелений зеленою травичкою.

Село Касперівці

Село Касперівці Заліщицького району – мальовниче місце, яке славиться своїм середземноморським кліматом. Воно розкинулося поміж ріками Серет і Дністер, на берегах яких і живуть туристи в наметах. Тут є туристичний кемп, а також різноманітні розваги на воді: тарзанки, водні лижі, рафти. Також сюди часто приїжджають, щоб порибалити на водосховищі.

Село Скоморохи

Село Скоморохи Чортківського району розташоване над річкою Стрипою. Крім відпочинку з наметами, тут можна побачити декілька каскадів водоспадів.

Перейти до панелі інструментів