24.04.2024
Новини

У Тернополі 6-річного хлопчика збив автомобіль

25 травня о 8.12 бригада швидкої виїжджала на вул. Карпенка в Тернополі, на ДТП.  6-річного хлопчика, який переходив дорогу, збило авто  «Мерседес».

Про це повідомив генеральний директор центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус.

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, множинними забійними саднами та ранами лобної ділянки голови, пошкодженням кісток носа юного пацієнта, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

За інформацією Національної поліції України, аварія трапилася 25 травня о 9:00 в дворі одного з будинків. Водій автомобіля Mercedes збив дитину, яка, за його словами, раптово вибігла з-за припаркованого авто. Загальмувати кермувальник не встиг.

На щастя, тілесні ушкодження хлопчика виявилися легкими, лікарі після надання меддопомоги відпустили його додому. У водія працівники поліції відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів