19.04.2024
Корисне Місто Новини

До 1 липня рух частиною об’їзної дороги Тернополя буде ускладнено через ремонт

З 21 травня до 1 липня у Тернополі частково обмежать рух автотранспорту від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») до транспортної розв’язки вулиць С. Будного – Об’їзна під вул. Микулинецька  для виконання будівельних робіт

Як повідомляють у міській раді Тернополя, 21 травня розпочинається поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування М-12 (М30) Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінницю) км 145+133 – км 153+445 (обхід м. Тернополя).

“У зв’язку з цим з 21 травня до 1 липня у Тернополі буде частково обмежено рух автотранспорту від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») до транспортної розв’язки вулиць С. Будного – Об’їзна під вул. Микулинецька («Ватрівський клевер») для виконання будівельних робіт. Дане рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету”, – повідомляє пресслужба міськради.

Зі слів заступника міського голови Владислава Стемковського, впродовж вихідних, коли транспортне навантаження на магістральні вулиці нижче, підрядною організацією ТзОВ «Техно-Буд-Центр» заплановано провести роботи з облаштування нової нитки колектору дощової каналізації в районі «Збаразького кільця», а уже з понеділка ремонтні роботи проводитимуться від «Збаразького кільця» до Гаївського шляхопроводу. Рух автотранспорту буде здійснюватися у реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

На ділянці проведення робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги будуть встановлені дорожні знаки відповідно до типових схем організації дорожнього руху.

Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Головне зображення: depositphotos

Перейти до панелі інструментів