19.04.2024
Культура Новини Файні люди

Що цікавого приготувати до Великодня: добірка страв від кулінара Клопотенка

Добірку страв до Великодня зробив відомий кулінар Євген Клопотенко. Страви доволі легкі у приготуванні, наголошує фахівець.

 

Далі цитуємо допис кулінара у фейсбуці.
Яйця – то святе та основоположне. Ви ними наб’єтеся зранку. А їсти то хто буде? Правильно: ніхто. Тільки якщо ви з ними не замутите щось смачне. Наприклад, нафаршируєте. 4 варіанти начинок: паста з авокадо, форшмак, паста з бринзою та начинка з консервованого тунця.
М’ясо. Тут готуйте те, чого вам більше хочеться. Чи то буженину з яблучним конфітюром, чи то м’ясну запіканку, чи то якусь добру та красиву птицю.

Доп закуски. Можна за 5 хвилин фіганути божественний паштет з сардин, вершкового масла, лимону та петрушки.

Раптом вам хочеться чогось солодкого, що не паска, то готуйте морквяний бісквіт. Лише 25 хвилин, і ваша душа стрибає на хмаринці. Він такий солодкий, вологий і зі сметанкою – ммммм.

Всі ці рецепти та рецепти пасок можна знайти на сайті Клопотенка у спеціальному великодньому розділі.

Фото: Євген Клопотенко.
Перейти до панелі інструментів