26.04.2024
Новини Оперативно

Поблизу тернопільського аеропорта зіткнулися чотири автівки (оновлено)

ДТП за участі чотирьох автомобілів сталася 29 квітня о 17:29 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, в напрямку села Смиківці, поблизу аеропорта. Зіткнулися ВАЗ 2108, FORD TRANSIT, TOYOTA RAW 4 та SKODA KODIAQ. Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.

У автомобілі ВАЗ 2108 заблокувало 17-річну жительку смт. Підволочиськ Тернопільського району.

До ліквідації наслідків ДТП залучалось рятувальне відділення. Рятувальники, які негайно прибули до місця події, одягли на потерпілу шийний комірець, за допомогою гідравлічного спецінструменту деблокували її з понівеченого авто та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Також співробітники ДСНС провели заходи безпеки на місці ДТП та недопущення пожежі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області, водій автомобіля Skoda, який рухався з Тернополя на Хмельницький, увімкнувши лівий покажчик повороту, зупинився перед маневром. В цей час позаду їхав ВАЗ-2108. Він також зупинився за Skoda. Проте транспортний засіб  Ford Transit не вибрав безпечної дистанції і врізався у ВАЗ. Після цього легківку викинуло на смугу зустрічного руху і вона в’їхала в Toyota Rav 4.

Тілесні ушкодження отримала неповнолітня пасажирка з ВАЗу. Її госпіталізували в хірургічне відділення У всіх водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

Фото: управління ДСНС в Тернопільській області, Нацполіція. 
Перейти до панелі інструментів