05.05.2024
Новини

На завтрашній матч в Тернополі за участі “Динамо” квитки розкупили за 25 хвилин

Всі квитки на матч 1/2 фіналу Кубка України між «Агробізнесом» (Волочиськ) і «Динамо» (Київ) були розкуплені менш ніж за півгодини. Про це пише Sport.ua

За даними видання, у понеділок о 9:00 ранку стартував продаж квитків на одну з трибун за воротами, вартість яких становила 100 грн, а о 09:25 вільних квитків вже не залишилося.

Відзначимо, що зустріч відбудеться на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича в середу о 16:00.

Про обмежену кількість квитків повідомляють і на офіційному сайті ФК “Динамо”.

“Через карантинні обмеження кількість квитків, яку «Агробізнес» виділяє для реалізації серед уболівальників гостьової команди, складає 100 штук. Футбольний клуб «Динамо» Київ звернувся з проханням збільшити кількість квитків, що буде надана для реалізації серед своїх уболівальників, але отримав негативну відповідь від ФК «Агробізнес».

У зв’язку з тим, що кількість заявок, які прийшли на електронну пошту dynamo-fan@ukr.net, перевищує квоту, повторний лист-підтвердження для отримання цих ста квитків буде надісланий тим, хто подав заявки першими.

Нагадуємо, що квитки для вболівальників нашого клубу будуть безкоштовними. Отримати квиток можна буде безпосередньо за півтори години до початку матчу перед входом до гостьового сектору відповідно до списку, сформованого згідно з поданими заявками. При собі необхідно мати посвідчення особи, за яким можна буде отримати один квиток.

Гостьові сектори – 35 та 36. Вхід – за наявності квитка та посвідчення особи”, – інформують у повідомленні.

Водночас у фейсбуці дописувачів пишуть, що вже є приватні оголошення про продаж квитків за 400 грн.

Перейти до панелі інструментів