23.04.2024
Відео Новини Оперативно

Водій, небезпечну їзду якого продемонстрували в фейсбуці, прийшов з повинною у поліцію (відео)

Відео, на якому зафіксовано, як водій на швидкості проїжджає пішохідний перехід, яким саме рухалася дівчина та збирався вийти на дорогу хлопчик, опублікували у фейсбуці. Згодом водій сам прийшов у патрульну поліцію та визнав свою вину.

Про ситуацію у фейсбук-групі Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі) розповіла Уляна Когут.

“От ще трошки і хлопчик та дівчинка були б під колесами. Злуки з повороту вилетів. Куди спішив? Щоб потім повернути у вуличку? Я пережила шок, в той момен тільки думка, щоб хлопчик зупинився,” – написала жінка.

Під дописом чимало обурливих коментарів, люди осуджують дії водія та зауважують, що у Тернополі це не поодинокий випадок порушення правил дорожнього руху.

Юля Швець пише, що майже щодня ходить тією ж дорогою на пошту і там постійно водії перевищують швидкість.

“Одне авто пригальмовує, інше робить як водій Лексуса. І на наступному переході також. Маршрутки – окрема історія. Тепер обходжу через світлофор вище,” – пише користувачка.

 А Тетяна Огниста відмітила, що хлопчик молодець, що хоч на секунду зупинився перед пішохідним.

 У патрульній поліції повідомили, що водій автомобіля Lexus самостійно з’явився в управління патрульної поліції та визнав свою провину.

 – Розказав, що поспішав, тому й так швидко проїхав. Водій попросив не писати про проблеми та те, що трапилося. Вину визнав. Пообіцяв більше не порушувати та бути уважнішим на дорозі, – йдеться у коментарі речниці патрульної поліції області Катерини Басалиги.

 На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП.

https://www.facebook.com/100000996782052/videos/4012349222141598/

 

 

 

 

Перейти до панелі інструментів