19.04.2024
Новини

Знайшли водія, який пошкодив два авто і втік з місця ДТП

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася 18-го березня на проспекті С. Бандери, надійшло інспекторам близько 8-ї години ранку, інформують в Управлінні патрульної поліції Тернопільської.

Прибувши за вказаною заявником адресою, останній повідомив поліцейським, що зупинившись на червоний сигнал світлофора, він побачив, як водій автомобіля Volkswagen, виїжджаючи з вулиці У. Самчука, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з його автомобілем Mercedes та автомобілем ЗАЗ. Кермувальник Volkswagen, намагаючись уникнути відповідальності, одразу ж покинув місце події.

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП провели ряд заходів та встановили винуватця автопригоди. Ним виявився 25-річний мешканець Тернополя. Поліцейські склали на чоловіка протоколи за ст. 122- 4 (Залишення місця ДТП) КУпАП та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП). Надалі рішення по цій справі прийматиме суд.

“Нагадуємо:

  • за залишення місця автопригоди передбачений штраф у розмірі 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років;
  • за порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призвели до ДТП передбачений штраф у розмірі 850 гривень.

Будьте уважними та обережними на дорозі”, – йдеться у повідомленні від патрульної поліції.

Перейти до панелі інструментів