20.04.2024
Новини Оперативно

Що робили пожежники в протигазах біля відомого будівельного маркету (фоторепортаж)

Повідомлення про пожежу в одному із відділень торговельного центру «Епіцентр К» тернопільські пожежники отримали 12 березня. На щастя, пожежа не справжня, а умовна: рятувальники проводили тактико-спеціальні навчання.

Як повідомляє управління ДСНС в області, по прибуттю до місця виникнення умовної пожежі рятувальники провели оперативне розгортання сил та засобів, організовано дії спрямовані на пошук ймовірних постраждалих та ліквідації загоряння. Завдяки злагодженим діям вогнеборців умовну пожежу вдалося швидко локалізувати, ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню на велику площу.

Підбиваючи підсумки тактико-спеціальних навчань начальник відділу оперативного реагування Управління ДСНС України у Тернопільській області підполковник служби цивільного захисту Юрій Ярема зазначив: «Такі навчання допомагають відпрацьовувати стратегію та тактику реагування на надзвичайні події та дозволяють підтримувати сили та засоби Служби порятунку в підвищеній готовності до реагування на випадок надзвичайних ситуацій різного характеру».

Також відзначили, у гіпермаркеті дбають про захист від пожеж. Про це свідчили вмілі та злагоджені дії адміністрації та персоналу після отримання ввідної. Ними були вжиті необхідні заходи безпеки. Працювала система голосового сповіщення.

 

 

Перейти до панелі інструментів