19.04.2024
Новини Оперативно

Обласне управління Держпраці проведе розслідування з приводу резонансної аварії у Польщі

У рейсовому автобусі, який потрапив у смертельну аварію в Польщі у ніч з 5 на 6 березня, було два водії. Хто з них був за кермом в момент трагедії – з‘ясовуватимуть.

Про це у дописі в Фейсбуці повідомив керівник управління Держпраці в Тернопільській області Віталій Мариновський. 

«Рейсовий автобус «Познань-Херсон», який потрапив у ДТП у Польщі, належить тернопільському підприємцю. Сьогодні він подзвонив інспекторам Держпраці в Тернопільській області і повідомив про трагедію. Розповів, що в рейсі були два водії. Одному з них 35 років, іншому — 47. Хто саме перебував за кермом на момент трагедії й що саме її спричинило, наразі з’ясовують правоохоронці,» – йдеться у повідомленні Віталія Мариновського.

Читайте також: Назвали причини смертоносної ДТП, в яку потрапив у Польщі автобус тернопільського перевізника

Також він додав, що у вівторок управління Держпраці створить комісію зі спеціального розслідування причин та обставин групового нещасного випадку.

Як раніше повідомлялося, автобус марки Van Hool їхав в напрямку Перемишля, до українського кордону. В транспортному засобі перебували 57 людей – усі вони громадяни України. Внаслідок аварії загинули шестеро людей, ще 40 травмувалися. Восьмеро перебувають у важкому стані – вони отримали травми голови, хребта, кінцівок та черевної порожнини. Поранених госпіталізували у медичні заклади Польщі.

Перейти до панелі інструментів