26.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині рятувальники 5 разів визволяли автомобілі швидкої зі снігових заметів

За минулу добу рятувальники 20 разів надавали допомогу людям, що застрягли у снігових пастках. Доправляли породіллю до лікувального закладу, буксирували карети екстреної медичної допомоги, допомагали витягати автомобілі які доставляють продукти та автівки в яких замерзали люди.

Про це повідомляє управління ДСНС в області.

О 08.35 Черговим караулом 16 ДПРЧ Управління доставлено породіллю з с.Тилявка Кременецького (Шумського) району до Шумської лікарні.

О 10.00 Черговим караулом місцевої пожежної команди в сел. Залізці Тернопільського (Зборівського) району зі снігового замету, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги із хворим.

О 10.25 Черговим караулом 20 ДПРЧ Управління доправили бригаду екстреної медичної допомоги до хворої у с. Токи Тернопільського (Підволочиського) району та транспортування їх до Підволочиської лікарні.

О 12.24 Резервним караулом 8 ДПРЧ Управління в с. Нівра Чортківського (Борщівського) району вивільнено зі снігового замету автомобіль, що доставляє хліб.

О 13.21 Черговим караулом 18 ДПРЧ Управління в с. Козівка Тернопільського (Козівського) району, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги зі снігового замету.

О 13.40 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління здійснено виїзд на буксирування та надання допомоги автобусу із пасажирами що перебував у сніговому заметі в с. Буглів Кременецького (Лановецького) району, проте автобус було вивільнено до прибуття підрозділу.

О 16.25 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління у с. Волиця Кременецького (Лановецького) району, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги, зі снігового замету.

О 17.05 В м. Кременець по вул. Вокзальна черговим караулом 5 ДПРЧ Управління здійснено буксирування вантажного автомобіля MAN, що належить ТОВ «Нова Пошта» зі снігового замету.

О 17.30 Черговим караулом 17 ДПРЧ Управління доставлено працівників екстреної медичної допомоги до хворого у с. Травотолоки Тернопільського (Зборівського) району, де йому медичні працівники надали допомогу.

О 18.56 Резервним караулом 7 ДПРЧ Управління здійснено буксирування легкового автомобіля зі снігового замету в. с. Литятин Тернопільського (Бережанського) району, в якому перебувало 4 осіб.

О 20.32 Черговим караулом 7 ДПРЧ Управління у с. Баранівка Тернопільського (Бережанського) вивільнено зі снігового замету три легкові автомобілі та 7 людей, що перебували в автомобілях.

О 23.32 Черговим караулом 3 ДПРЧ Управління у с. Велика Лука Тернопільського району вивільнено зі снігового замету бус «Hyundai H1».

О 23.44 Черговим караулом місцевої пожежної команди Ласківці в с. Ласківці Тернопільського (Теребовлянського) району вивільнено зі снігового замету легковий автомобіль в якому перебувало 3 осіб.

О 00.02 Черговим караулом 14 ДПРЧ Управління в с. Мирне Тернопільського (Підгаєцького) району вивільнено зі снігового замету карету екстреної медичної допомоги із хворим.

О 00.22 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління в с. Оришківці Кременецького (Лановецького) району вивільнено зі снігового замету автомобіль «Renauit traffic» та 3 осіб що перебували в автомобілі.

О 00.39 Черговим караулом 9 ДПРЧ Управління в с. Верб’ятин Чортківського (Бучацького) району вивільнено зі снігового замету легковий автомобіль «AUDI» та 3 осіб що перебували в автомобілі.

О 00.54 Черговим караулом 10 ДПРЧ Управління в с. Вільхівчик Чортківського (Гусятинського) району здійснено вивільнення зі снігового замету легковий автомобіль «KIA» та 3 людей, які перебували в автомобілі.

О 02.09 Черговим караулом 23 ДПРП 5 ДПРЧ в с. Волиця Кременецького району здійснено вивільнення зі снігового замету карети екстреної медичної допомоги в якій перебувала породілля, та супроводжено до лікувального закладу.

О 03.40 Черговий караул місцевої пожежної команди сел. Мельниця-Подільська здійснив виїзд на допомогу кареті екстреної медичної допомоги яка прямувала в с. Білівці Чортківського (Борщівського) району на виклик. Проте доїхати не зміг, через великі снігові замети та застряг. Станом на 05.30 год. самостійно вихати не може..

О  05.00 Черговий караул місцевої пожежної команди Залізці здійснив виїзд на буксирування легкового автомобіля «Honda» що застряг в сніговому заметі у с. Гренів Тернопільського (Зборівського) району.

 

Перейти до панелі інструментів