25.04.2024
Новини

На Тернопільщині син до смерті забив літнього батька

70-річний мешканець Гримайлова помер внаслідок травм, котрі йому завдав син. Чоловіка розізлила відмова тата дати йому гроші на спиртне. Про подію 1 лютого поінформували на сайті Національної поліції України.

Повідомлення про пацієнта з побоями надійшло до поліцейських від фельдшера швидкої медичної допомоги. 70-річного пенсіонера доправили до лікарні після сварки з сином. Чисельні забої, переломи ребер діагностували у потерпілого.

У ході спілкування з сусідами та дружиною пенсіонера з’ясувалося, чоловіка побив рідний син. 45-річний гримайлівчанин  зловживає спиртним, це і стає причиною сварок та  бійок. Цього разу батькові перепало за те, що відмовився дати гроші на алкоголь.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 122 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. За скоєне зловмисникові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Проте сьогодні 2 лютого постраждалий пенсіонер помер у медичному закладі. Інкриміновану 44-річному жителю Гримайлова кримінальну статтю за заподіяння тілесних ушкоджень слідчі Гусятинського відділення поліції перекваліфікували. Тепер чоловік нестиме відповідальність за смерть батька.

Наразі правоохоронці встановлюють його місце знаходження, адже після вчиненого той пішов з дому.

Перейти до панелі інструментів