19.03.2024
Новини Оперативно

“Під час операції вилучили 30 сторонніх тіл”: порушили провадження за фактом травмування школяра

Хуліганські дії (ст.296 ККУ) – саме за такою статтею розпочали розслідування слідчі районного управління поліції щодо факту травмування 11-річного тернополянина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. 

Нагадаємо, 21 січня до лікарні з опіками потрапив малолітній житель Тернополя. Травми хлопчик отримав  під час катання на санках поблизу 27 школи.

Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі пацієнт потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні.

Поліцейські продовжують детально розслідувати усі обставини злочину, обстежують прилеглу територію, встановлюють можливі траєкторії руху куль та перевіряють наявну зброю у мешканців прилеглих будинків. Слідчі дії тривають.

Збір коштів на лікування 11-річного Максима Капустяника оголосив дитячо-юнацький футбольний клуб “Чемпіон”.

“Шановні батьки, друзі! Просимо Вашої підтримки. Невідомиу вистрілив у спину нашого вихованця Капустяника Максима під час прогулянки біля школи. Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: 5168752000709702.
Перейти до панелі інструментів