18.04.2024
Здоров’я Новини

“Його чуйність та мудрість навіки залишаться у серцях людей”: яким згадують сімейного лікаря, життя якого забрав ковід

Від ускладнень коронавірусної хвороби 15 січня помер сімейний лікар смт. Великі Бірки Тернопільського району Олег Олексієвець. 

Про це повідомили на сторінці управління охорони здоров‘я Тернопільської області у Facebook.

“15 січня 2020 року на 49-році передчасно пішов з життя лікар вищої категорії загальної практики – сімейної медицини смт. Великі Бірки, що у Тернопільському районі.  Це п’ятнадцята смерть медика від ускладнень COVID-19 в області”, – йдеться у повідомленні.

Розпочав свою діяльність в амбулаторії ЗПСМ смт. Великі Бірки КНП Тернопільської районної ради «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у 2002 році.

Читайте також: “Допомагав сотням хворих”: від ускладнень ковіду помер сімейний лікар з Тернопільщини

«Час не може заглушити біль непоправної втрати і в пам’яті Олег Адамович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом медичної справи. Він був сумлінним медиком, завжди допомагав тим, хто потребував не лише медичної допомоги, а й підтримки.  Світла пам’ять про Олега Адамовича, його чуйність, добро та мудрість навіки залишаться у серцях людей, які його добре знали, поважали та працювали з ни», – пишуть колеги померлого медика і висловлюють глибокі співчуття дружині Соломії, дітям, усім рідним, близьким та знайомим.

Вічна та світла пам’ять…

Перейти до панелі інструментів