29.04.2024
Новини

“Допомагав сотням хворих”: від ускладнень ковіду помер сімейний лікар з Тернопільщини

Сімейний лікар з Великих Бірок Тернопільського району Олег Олексієвець помер 15 січня. Про це повідомила у соцмережі Фейсбук Оксана Підборочинська-Семенів. 

“Сьогодні не впоравшись із важкою недугою пішов у вічність Олег Адамович Олексієвець. Висловлюю щирі слова співчуття дружині Соломії, дітям та усій родині з приводу тяжкої втрати найріднішої людини – смерті чоловіка, батька та справді хорошої людини. У цей скорботний час щиро співчуваю Вам та Вашим рідним. Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – смерть рідної людини. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Вічна пам’ять Вам, Олеже Адамовичу, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо,  на початку січня Олег Олексієвець потрапив до лікарні з ускладненнями від коронавірусної інфекції. У соцмережах оголосили збір коштів на його лікування. 
“Хвороба не вибирає. Від початку пандемії Олег Адамович допомагав сотням мешканців нашого селища, надавав фахові консультації, призначав ефективне лікування, але, на жаль, сам не вберігся, – повідомляла тоді Оксана Підборочинська-Семенів.
Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним та близьким Олега Олексієвця з приводу непоправної втрати… Вічна йому пам’ять…
Перейти до панелі інструментів