19.04.2024
Новини

По сусідству з Тернопільщиною стався землетрус

Вчора, 10 січня, на території Львівської області зафіксували підземні поштовхи. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

“10 січня о 13 год. 13 хв. в районі с. Луки Самбірського району вимірювальними приладами сейсмічної станції Карпатського регіону було зафіксовано підземний поштовх магнітудою близько 1,9 бала, без негативних наслідків (не відчувається на поверхні людиною)”.

У ніч на 3 січня землетрус трапився на Закарпатті. Магнітуда явища сягнула 1,8 бала. Про це поінформували в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

“Повідомлення про землетрус 2 січня, в 24 год. 08 хв. 44.2 c (за Київським часом), Закарпатська область, Мукачівський район, c. Барбово. По даних обробки мережі сейсмічних станцій відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України: координати епіцентру: широта 48,35 гр., довгота 22.76 гр. Магнітуда по довжині запису МD=1.8, клас К=7.3. Глибина гіпоцентру 3.7 km. (+ – 0.0 km). З населених пунктів інформація не поступала. Інформація надана черговим сейсмостанції «Львів», – йдеться в інформації.

Перейти до панелі інструментів