26.04.2024
Новини

Тернополянин встановив український рекорд на конкурсі Містер Олімпія (фото)

Надуспішним виявився виступ тернополянин Олега Кривого на найбільш престижному турніру з бодібілдингу Olympia, який відбувся 17-20 грудня у Флориді.

Нагадаємо, Олег Кривий – найсильніший культурист України, бодібілдер із Тернополя, переможець Winner of Musclecontest National Pro 2019, Arnold Classic і Mr. Olimpia Amateur, Arnold Europe 2017 і EVLS Prague 2017, Open IFBB Classic Greece 2018. У жовтні на Турнірі NPC European Pro в категорії до 96 кілограм посів друге місце та отримав кваліфікацію на Olympia 2020.

Про успіхи Олега на турнірі повідомив чемпіон світу з бодібілдінгу 2013 року (WFF/WBBF) Віктор Мацикур.

“Ніколи ще український спортсмен так високо не підіймався в професійному бодібілдингу. Олег Кривий виборов 6 місце на турнірі Mr. Olimpia (до 212 фунтів)! Неймовірно високий результат і явно ще не весь потенціал нашого атлета! Вітаємо!”, – написав у Facebook чоловік.

У коментарях багато вітань, адресованих Олегу Кривому.

Олег Філь переконанинй, що таке досягнення мало бути ще раніше.

 “Це мало бути ще минулого року. Було дуже обідно за нього, тому що деякі набагато гірші по вигляду були в топ 6 . Це дуже радісна новина, мої вітання”, – написа Філь.

Також багато слів подяки за працю та те, що Олег своїм прикладом надихає.

“Респект. Для нас Олег завжди на першому місці. Надзвичайна робота над собою, шалена мотивація для мільйонів по всьому світу”, – зауважила Наталія Червак.

Довідково

“Містер Олімпія” – титул, яким нагороджуєтся переможець конкурсу з культуризму (бодибілдингу) Joe Weider’s Olympia Weekend. Це найпрестижніший міжнародний конкурс з культуризму, який проводиться щорічно Міжнародною федерацією бодібілдингу та фітнесу (IFBB). В конкурсі мають право брати участь тільки культуристи-професіонали, що отримали, відповідно, карту професіонала, отримавши перемогу у визначених аматорських змаганнях із бодибілдингу.

 

Перейти до панелі інструментів