28.03.2024
Новини

Відомий рок-музикант з Тернополя долучився до допомоги бездомним тваринам (фото)

Засновник гурту “Скай” Олег Собчук зі своїм чотирилапим улюбленцем долучився до благодійного проекту та знявся для календаря “Зірки та звірі”. Ініціативу реалізували на підтримку безпритульних чотирилапих.

Окрім Олега Собчука, в доброчинній фотосесії взяли участь ще 11 відомих особистостей. Перед камерою зі своїми домашніми тваринами позували Джамала, Ахтем Сеітаблаєв, Рима Зюбина, alyona alyona, Сергій Танчинець (Беz Обмежень), Іван Леньо (KOZAK SYSTEM), Валерій Харчишин (Друга ріка), Христина Соловій, Дмитро Шуров (Pianoбой), Сергій Кузін (Radio Roks), Дизель (Green Grey)

Гроші з продажу календарів передадуть на потреби притулку для бездомних тварин “Сіріус”. У ньому мешкають понад 3 тисячі собак і котів.

“Кожний придбаний календар – це не тільки яскрава та унікальна поліграфія на стіну. Це години опалення будівлі притулку, їжа на день для трьох котів та рятівна операція для одного собаки. Творити добре просто й конкретно легко. Купив календар – життя врятував!”, – написав Олег Собчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фото з Фейсбук сторінки Олега Собчука

Перейти до панелі інструментів