19.04.2024
Місто Новини Оперативно

“425 грн штрафу за таке?”: тернополяни обурені діями водія маршрутки, який поїхав зустрічною смугою під двоарковим мостом

Водій маршрутки, який наразив на небезпеку пасажирів, поїхавши зустрічною смугою, заплатить сміховинний штраф. 

За інформацією патрульної поліції Тернопільської області, у п’ятницю, 9 жовтня, до управління патрульної поліції у Тернопільській області надійшло повідомлення від небайдужих тернополян про порушення ПДР водієм маршрутного транспортного засобу.

“На відеозаписі, надане громадянами, видно, як кермувальник виїжджає на смугу зустрічного руху та порушує вимоги дорожнього знаку 3.21 “В’їзд заборонено”, наражаючи на небезпеку себе, пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Уже згодом, працівники УПП у Тернопільській області розшукали водія. На нього склали постанову за ч.2 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП. Штраф за вищевказане правопорушення — 425 грн”, – повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Користувачі соцмереж відреагували на інформацію моментально.

“425грн за таке???? Ау ПДРники, ви там що курите??? За таке має бути 25000грн штраф та позбавлення водійських прав на 5 років без права оскарження!!!!”, – не стримує емоцій Rostik Krutsko.

“Безсмертний((( навіть страшно подумати, що могло статися”, – додає Галя Боєчко.

Перейти до панелі інструментів