26.04.2024
Новини

Сьогодні ховають відому у сфері туризму тернополянку

Похорон тернополянки Лідії Королюк розпочнеться сьогодні, 9 жовтня, об 11 год. у неї вдома на вул. Глінки, 34. Поховають знану у сфері туризму тернополянку на Микулинецькому кладовищі. 

Лідія Королюк була директоркою туристичної фірми ,,Оксамит-КЛ”. Вона працювала у галузі туризму Тернопільської області з 1976 року.

“Становлення туристично-рекреаційної галузі області відбувалося за її безпосередньої участі. Туроператорську діяльність здійснювала з 1997 року. Завдяки наполегливості Лідії Григорівни, за тісної співпраці з управлінням туризму облдержадміністрації Тернопільщина перестала бути ,,білою плямою” на туристичній карті України, – йдеться у повідомленні управління туризму обласної державної адміністрації. – Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Вічна світла пам’ять нашій колезі та другу”.

Спогадами про Лідію Королюк поділився у соцмережі Фейсбук заступник начальника управління туризму ОДА Ростислав Яцків:

“Туристична мама – такою ми знали її завжди. Бо біля неї ще жоден турист, журналіст, оператор, водій, службовець… та будь-хто не залишився голодним і холодним. Вона могла дати дієву пораду, знайти компроміс у складній ситуації або допомогти у вирішенні важких питань.
Наше перше знайомство з Лідією Григорівною Королюк було на початку 2000-х, коли туризм – це було тільки їхати за кордон, а вона у цей час думала про Тернопілля. Разом вчилися, сперечалися, раділи успіхам і видумували, видумували і видумували для туристів нові цікавинки. Тепер цими цікавинками користуються багато нащадків у туризмі, а її нема. Спочивай же з Богом, наша туристична мама. Нехай земля буде Тобі пухом”.
Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним і близьким Лідії Королюк з приводу непоправної втрати… Вічна їй пам’ять…

 

Перейти до панелі інструментів