18.04.2024
Новини

Жителю Тернопільщини присудили 4 роки тюрми за підпал магазину у столиці

Реальний тюремний термін отримав уродженець Тернопільщини за підпал магазину “Рошен” у столиці.

Таким є вирок Дарницького районного суду міста Києва.

В ухвалі суду сказано, що 15.02.2019 року близько 13 год. 00 хв підсудний вирішив підпалити магазин « Рошен », який розташований на вул. Срібнокільська, 11-Г.

Для цього чоловік придбав 9 літрів бензину.

“Підійшов до магазину «Рошен», яке належить ДП «Ізюмінка», з тильної сторони та впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає і його дії несуть для оточуючих таємний характер, облив зовнішню сторону вітрин даного магазину бензином який мітився у відрі, після чого дістав з кишені свого одягу запальничку та паперову серветку, яку підпалив та кинув на вітрину магазину «Рошен», що призвело до загорання зазначеного магазину та спричинення загрози життю та здоров`ю осіб які перебували в ньому.  Після цього він відійшов від місця вчиненого ним злочину на відстань приблизно до 10 метрів та став спостерігати за тим, що відбувається. Своїми злочинними діями підсудний спричинив матеріальної шкоди ДП «Ізюмінка» на загальну суму 146 тис. 159, грн”, – йдеться в ухвалі.

Будучи допитаним  в судовому засіданні, обвинувачений  своєї вини у вчиненні злочину не визнав та переконував, що взагалі не причетний до підпалу магазину “Рошен”. Т

Одднак у суду було достантньо доказів причетності чоловіка до підпалу, відтак обвинуваченому присудили 4 роки позбавлення вол. До набрання вироком законної сили його помістили під цілодобовий домашній арешт.

Обвинувачений – уродженець Тернопільської області, раніше не судимий, фізособа-підприємець.

 

Перейти до панелі інструментів