25.04.2024
Місто Новини Оперативно

“Головне побільше набудувати”: тернополяни обурюються систематичними потопами і колапсами, який вони спричиняють (фото, відео)

Дощ наробив чимало клопоту в Тернополі. Злива паралізувала рух громадського транспорту. Деякі вулиці міста перетворилися на малу Венецію, на дорогах виникли затори.

Зважаючи на “червону” зону, пасажири в маршрутках можуть їздити лише сидячи, багато тернополян добралися додому з чималим запізненням. З викликом таксі теж були труднощі.

Мережа рясніє фото та відео рясного дощу у Тернополі.

Люди обурені ситуацією, що виникла в місті.

“А пливуть і будуть плити тому що доми будуються а каналізація ні((доми підключаються до одної і тієї ж каналізації а щоб більшу зробити меру насрати головне побільше забудувати((” – пише Василь Матушевський.

“У нас біля”Авалону” на перехресті вул. Бандери- Шопена, теж був потоп, рятувальники допомагали, але бачу через вікно що рівень води спав”, – поділився Віктор Басарабович.

“Сильна і раптова злива здатна наробити біди будь де, будь в якій країні, і при будь якій владі”, – написав Роман Мартиновський.

“В низу на Галицькій повертаючись з магазину поміряв глибину мілкої точки. Мені вище колін))) Класно сходив в магазин)))” – пише Віктор Римар.

Нагадаємо, із проблемою підтоплення після злив Тернопіль стикається регулярно. Влітку видання “Терміново” висвітлювало це питання у журналістському розслідуванні.

https://www.facebook.com/tarnopil/posts/2990187054420556

Таксі викликати нереально, в сторону "Дружби" громадського транспорту немає. Йдемо додому пішки.А ви дочекалися потрібної маршрутки?

Опубліковано Терміново – Новини Тернопільщини Вівторок, 6 жовтня 2020 р.

 

 

Перейти до панелі інструментів