27.04.2024
Гуманітарна сфера Місто Новини

Гімназії та школи з поглибленим вивченням іноземних мов: які навчальні заклади Тернополя очолили рейтинг за результатами ЗНО

До п’ятірки шкіл, які отримали найвищі бали за результатами цьогорічного ЗНО увійшли українська гімназія ім. Франка, школи №3, 29, класична гімназія та школа №5. Згідно з результатами ЗНО, Тернопільщина посіла третє місце у всеукраїнському рейтингу, про це у фейсбуці написала начальниця обласного управління освіти Ольга Хома.

“Тернопільська область посідає 3 МІСЦЕ на всеукраїнському рівні за результатами ЗНО. Пишаюсь нашими учнями та педагогами!!!”, – йдеться в її дописі.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи, повідомляє портал Освіта. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням. Рейтинг минулого року дивіться за посиланням.

Перейти до панелі інструментів