20.05.2024
Місто Новини

У Тернополі перекриють рух транспорту на вул. 15 Квітня

Рух транспорту у Тернополі перекриють на вул. 15 Квітня (поблизу Збаразького кільця) з 23:00 год. 19 вересня до 05:00 год 21 вересня. Проїзд здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху. Про це повідомляє пресслужба міськради. 

Перекриття вулиці зумовлене необхідністю проведення будівельно-монтажних робіт з влаштування надземного пішохідного мосту на вул. 15 Квітня.

На даній ділянці дороги будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху. У зв’язку з цим зміниться і рух громадського транспорту.

Нагадаємо, від початку тижня у Тернополі на вул. 15 Квітня (поблизу Збаразького кільця) розпочалися роботи з облаштування нового надземного пішохідного переходу. Сучасний пішохідний міст з’єднуватиме Варшавський мікрорайон з парком Національного відродження та просп. Степана Бандери.

Відповідно до проєкту, міст буде обладнано LED-освітленням, тож він стане чудовим орієнтиром для водіїв і пішоходів в нічну пору доби та символізуватиме в’їзд у місто. А для безпечного і комфортного пересування людей з інвалідністю, матерів з колясками та велосипедистів, міст обладнають двома сучасними ліфтами.

Наразі на вул. 15 квітня здійснюється перенесення електричних ліній та монтаж металевих опор мосту. До слова, висота мосту складає 6 метрів, а довжина – 60м. Схема мосту створює ідеальний поділ на сигменти по 3,5 метри. Зведення нового мосту проводить будівельна компанія «Креатор-Буд» за власні кошти на виконання інвестиційної угоди з Тернопільською міською радою.

 

Перейти до панелі інструментів