25.04.2024
Здоров’я Новини Оперативно

У найпроблемніший період медицина Тернопільщини лишилася без керівника (відео)

Начальник обласного управління охорони здоров’я Володимир Богайчук вирішив подати у відставку.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, розміщеному сьогодні у Фейсбуці.

“Я хотів би повідомити про те, що я подав у відставку з посади начальника управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації”, – повідомив Богайчук.

Він подякував усім, з ким працював. При цьому причини свого рішення не назвав. Тим самим спровокував чимало домислів у коментарях до допису.

Загалом під розміщеним відео дуже багато слів подяки від тих, хто працював з Володимиром Богайчуком. Водночас декого рішення про відставку у період, коли на Тернопільщині надскладна ситуація з коронавірусом, відверто здивувала.

“Я вважаю, що залишати найвищу посаду перед найважчим періодом котрий насувається, це якось не по людськи, або тверезий розрахунок щоб втікти від відповідальності (це я так, дуже вічливо висловився)”, – написав Назар Хамуляк.
У відповідь Андрій Біляк запевнив, що відставка не зумовлена втечею від відповідальності.
“Наскільки я знаю, Володимир Григорович не втікає від відповідальності, тому що він сумлінно виконував свої обовязки і він не з тих, хто боїться відповідальності! А відставка зв’язана з участю у виборах! Не може чесна людина болотуватися від опозиційної партії і розділяти відповідальність чинної влади!”, – написав Біляк.
Як тільки буде офіційна причина відставки та призначення нового керівника, Терміново про це повідомить.

Перейти до панелі інструментів