20.04.2024
Новини Промо

Happy Monday та Міжнародний фонд «Відродження» запрошують охочих з усієї країни взяти участь у онлайн-проєкті «Антикризова кар’єрна допомога 2.0»

Кар’єрний портал Happy Monday оголошує про старт соціального проєкту «Антикризова кар’єрна допомога 2.0». Його мета — допомогти усім, чия кар’єра постраждала через пандемію, знайти вихід з особистої кризи і рухатися далі у нових умовах.

Шукати роботу теж треба вміти, і саме цьому організатори навчатимуть онлайн впродовж 5 тижнів. Проєкт включає:

  • 5 тижнів інтенсивного навчання;
  • 15 лекцій від експертів ринку;
  • 15 практичних завдань;
  • додаткові матеріали та ресурси для кожного учасника.

Теми, які розкриють на проєкті, стосуються усіх етапів розвитку кар’єри — від вибору сфери та напряму розвитку до побудови особистого бренду і зміцнення репутації фахівця, коли омріяна робота вже ваша.

Створення власної кар’єрної карти

Вибір стратегії пошуку роботи

Складання ефективного резюме

Підготовка до співбесіди

Маркетинг кар’єри

Очікується, що після участі у програмі учасники отримають впевненість у власних навичках і талантах для пошуку роботи, сформулюють власні критерії вибору роботодавця, матимуть якісне резюме і супровідний лист і зможуть впевнено розповідати про себе, свої сильні сторони і зарплатні очікування на співбесіді.

Участь у проєкті безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Старт програми — 14 вересня. Участь безкоштовна, але важливо не зволікати з реєстрацією. З детальною програмою і складом спікерів можна ознайомитися на сторінці проєкту: https://bit.ly/2QLJnsN

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/665734920806004/

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Перейти до панелі інструментів