29.03.2024
Новини Оперативно

На заводі у Ланівцях були вибухи, коли на зміні працювало 30 людей

На територію заводу з виготовлення олії у Ланівцях невідомі кинули дві гранати. Вони спрацювали. Про це “Терміново” повідомили читачі. Інформацію про вибухи на підприємстві підтвердили й у поліції.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області, про спрацювання сигналізації о п’ятій ранку на території приватного підприємства в чергову частину Лановецького відділення поліції повідомив диспетчер Управління поліції охорони. Територія огороджена та перебуває під охороною. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, сигналізація спрацювала в результаті двох вибухів.

На момент, коли стався інцидент, на підприємстві працювала нічна зміна – близько тридцяти осіб. На щастя, люди не постраждали. Фахівці вибухотехнічного підрозділу, правоохоронці та криміналісти оглянули територію. Попередньо експерти виявили два епіцентри вибухів, характерних для гранат РГД-5 та ф-1.

З місця події вилучили значну кількість металевих уламків, фрагменти запалів та інші деталі. Усе це працівники поліції передали на експертизу. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 296 частина 4 ККУ. Триває слідство. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вибуху.

 

Перейти до панелі інструментів