19.04.2024
Молодь Новини Файні люди

Несподіване прохання до гостей на весіллі: замість квітів та цукерок тернопільські молодята приймали в дарунок іграшки для сиріт

Відмовитися від квітів та цукерок, які зазвичай дарують на весілля, вирішили тернопільські молодята Оля і Антон Колесникові. Натомість вони попросили гостей принести іграшки та речі для дітей-сиріт. Родичі та друзі наречених із задоволенням підтримали таку ініціативу. Зібрану допомогу подружжя віддало у Тернопільський обласний спеціалізований будинок дитини. 

– Солодкого ми з чоловіком практично не вживаємо, а квіти зів’януть, тому вирішили зробити добру справу, – зауважує новоспечена дружина Оля Колесникова (Турчин). – До того ж у нас в декорі на весіллі було багато квітів – на столах, арках. Та й навіть декілька гостей принесли букети. Тому квітів нам не бракувало!

Про свою ідею молодята попередили гостей в запрошенні на весілля. 

“Плануєте дарувати квіти? Будемо вдячні, якщо заміните їх іграшкою чи дитячою річчю. Запах квітів забудеться з часом, а свято для діток, які цього потребують, запам’ятається назавжди. Це буде наш спільний дарунок для дітей сиріт”, – йшлося у запрошенні.


Як розповідає Ольга, гості принесли на весілля м’які іграшки, машинки, абетки, розвиваючі ігри. 

– Ми ще докупии підгузники, дитяче харчування, мило, креми, – говорить наречена. – Назбиралося всього великий ящик. 

Допомогу молодята відвезли у будинок дитини, де були приємно здивовані таким вчинком. 

Зауважимо, у останні роки в Тернополі набирає популярності традиція, коли молодята просять гостей замість квітів нести на весілля речі для дитбудинків або, приміром, корм для безпритульних собак.

Фото з архіву Ольги на Антона Колесникових

Перейти до панелі інструментів