19.03.2024
Новини

На Тернопільщині мотоцикліст врізався в маршрутку, а водій авто – в рекламний щит

8-9 серпня правоохоронці зафіксували в області три ДТП, внаслідок яких потерпіли четверо людей.  Події мали місце у Заліщицькому, Теребовлянському районах та в обласному центрі.
У суботу, 8 серпня, близько 17.30 у Заліщицькому районі на дорозі між селами Синьків та Колодрібка не розминулися мотоцикліст та маршрутка. За попередніми даними, 24-річний водій двоколісного транспортного засобу не вибрав безпечної швидкості при проходженні повороту та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом. Внаслідок ДТП травми різного ступеня важкості отримали мотоцикліст та його 20-річна пасажирка.
Ще одна автопригода трапилася у неділю, 9 серпня, близько 5.30 ранку в Тернополі на Збаразькому кільці. Водій «Chevrolet aveo», проїжджаючи перехрестя з круговим рухом, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де врізався в рекламний щит. У салоні, крім кермуальника, більше нікого не було. Його доправили до лікарні.
Цього ж дня близько 16.30 в селищі Микулинці Теребовлянського району 64-річний водій автомобіля «Renault Traffic» не врахував дорожньої обстановки та наїхав на велосипедиста. 32-річного водія двоколісника з численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.
В усіх випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та  встановлюють обставини подій.
Перейти до панелі інструментів