20.04.2024
Новини

Потерпілим від підтопів на Тернопільщині виплатять якихось 20 тисяч

Кабмін виділив гроші для ліквідації наслідків повені на Тернопільщині. З резервного фонду державного бюджету області виділять 12,6 млн. грн. Про це інформують на сайті Тернопільської облдержадміністрації.

“Тернопільській облдержадміністрації протягом 14 днів з дати перерахування коштів затвердити орієнтовний перелік першочергових (невідкладних) заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та подати його до Державної казначейської служби, її територіальних органів (а у разі відсутності — місцевих фінансових органів);

подати до 30 грудня 2020 р. Міністерству фінансів, Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно із цим розпорядженням”, – йдеться у розпорядженні Кабміну.

У документі також вказано, що Тернопільська облдержадміністрація за рахунок виділених коштів має забезпечити виплату матеріальної грошової допомоги сім’ям, житлові будинки яких пошкоджені, з розрахунку 20 тис. гривень на сім’ю.

Перейти до панелі інструментів