19.03.2024
Відео Новини

З сіл до Тернополя залізницею знову не доберешся, електрички скасували (відео)

Через те, що Тернопіль віднесли до “червоної” зони, на залізничному вокзалі не зупинятимуться потяги, а електрички взагалі відмінили.

– З 3 серпня всі пасажирські потяги, які курсують через станцію “Тернопіль”, будуть зупинятися виключно на технічну зупинку без права посадки-висадки пасажирів, – розповів журналістам “Файного міста” начальник залізничного вокзалу станції “Тернопіль” Ігор Петрик. – Пасажири, які їдуть у Тернопіль мають можливість вийти на сусідніх станціях, напркилад, у Хмельницькому чи Львові.

Чи зупинятимуться електрички у Тернополі – не відомо, бо, як кажуть у довідці вокзалу, це вирішують не вони. Але станом на сьогодні електрички не курсують.

До слова, є проблеми і з поверненням коштів за придбані тернополянами квитки на потяги. В Укрзалізниці зазначають, що здати уже придбані  квитки можна із 100% поверненням вартості.  Проте на залізничному вокзалі розповідають, що готівки в касах немає. А от здати квитки охочих чимало.

–  Зараз є проблема із поверненням коштів, оскільки у касах залізниці зараз немає готівки, бо тернополяни в більшості не купують квитки, а повертають. Як тільки відновлять продаж квитків на потяги, то з’явиться готівка, – пояснили у касах вокзалу.

Чи зупинятимуться потяги на залізничному вокзалі в Тернополі

Чи зупинятимуться потяги на залізничному вокзалі в Тернополі

Опубліковано Файне місто Понеділок, 3 серпня 2020 р.

 

Перейти до панелі інструментів