29.03.2024
Новини

У Тернополі помер підполковник поліції

Помер підполковник поліції Володимир Войнарський, який на пенсії працював вчителем фізкультури у одній із тернопільських шкіл.

Про смерть чоловіка повідомляє пресслужба поліції.

“Колегія Головного управління внутрішніх справ в Тернопільській області, друзі та співробітники в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті колеги Войнарського Володимира Володимировича. Талановитий, успішний, розумний, зі щирим і добрим серцем, чистою і світлою душею та відкритою усмішкою…таким його запам’ятаємо назавжди”, – йдеться у повідомленні.

Володимир прослужив в ОВС з 1996 року, пройшовши шлях від оперуповноваженого карного розшуку  Тернопільського міського управління до начальника сектору професiйної пiдготовки управлiння кадрового забезпечення УМВС Укpаїни в Тернопiльськiй областi. За віддану службу неодноразово був  нагороджений  відомчими відзнаками, подяками та грамотами.

 У 2014 році, вийшовши на пенсію, підполковником міліції, продовжив працювати  провiдним спецiалiстом сектору професiйної пiдготовки управлiння кадрового забезпечення, а з 2015 року  по теперішній час працював вчителем фізкультури у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.   

 

 

Перейти до панелі інструментів