26.04.2024
Новини

На Тернопільщині лісник попався на хабарі за незаконний продаж декоративних дерев

Понад 14 тис грн неправомірної вигоди отримав працівник державного лісового підприємства на Тернопільщині. Чоловіка викрили.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області, слідчі спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України задокументовали факт вимагання та отримання посадовцем державного лісового підприємства неправомірної вигоди в сумі 14, 2 тис грн.

За версією слідства працівник державного підприємства «Кременецьке лісове господарство» одержав понад 14 тис грн за відпуск без необхідних дозвільних документів 34 декоративних дерева. Під час отримання неправомірної вигоди зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України – Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Фото: прокуратура

 

Перейти до панелі інструментів