29.03.2024
Новини

У Тернополі врятували чоловіка, який намагався звести рахунки з життям

24-річний тернополянин намагався покінчити з життям. Але завдяки товаришу, який повідомив про його наміри у поліцію, чоловіка врятували.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції, вночі, на спецлінію 102 звернувся схвильований чоловік та повідомив, що його товариш телефоном розповів про намір вчинити самогубство, сказав, що поріже вени на шиї та більше не виходить на зв’язок.

Патрульні прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Разом вони спробували потрапити до помешкання, але двері до квартири були зачинені. Інспектори викликали на місце події рятувальників, також за адресою прибула й карета швидкої медичної допомоги.

Потрапивши до квартири, спецслужби на підлозі побачили чоловіка 1996 року народження без свідомості. Медикам вдалося стабілізувати його стан, а патрульні та рятувальники транспортували молодика до карети швидкої, яка забрала його до лікарні.

На щастя, лікарі запевнили, що завдяки оперативній та злагодженій співпраці всіх служб, життю та здоров’ю громадянина нічого не загрожує.

 

Перейти до панелі інструментів