08.05.2024
Новини

ДТП у Польщі: водій автобуса родом з Тернопільщини – у важкому стані в лікарні

У аварії, яка трапилася 2 липня поблизу польського міста Богуславіце, постраждав житель Тернопільщини – водій пасажирського автобуса. 

Про це у Facebook повідомив заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

“Водій автобуса, який прямував до Варшави, перебуває під наглядом лікарів міста Лодзь. Туди його доправили гелікоптером. Водій знаходиться у важкому, але не критичному стані. Чоловік родом з Тернопільської області, тому ситуація перебуває під контролем Тернопільської облдержадміністрації, а також дипломатичних установ України у Польщі. Загалом, автобус перевозив близько 40 громадян України. Серед них лише один представник Тернопільської області – водій. Усі постраждалі отримали необхідну медичну допомогу”,  – йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв Укрінформ, автокатастрофа сталася на дорозі національного значення №1, яку перероблено під стандарти автомагістралі, близько 15-ї години за київським часом. За інформацією польських ЗМІ постраждали загалом 32 особи. В результаті зіткнення вантажівки загорілися. На місце події вилетіли чотири рятувальні гелікоптери та виїхали автомобілі швидкої допомоги. Одна з вантажівок згоріла повністю. Вона перевозила небезпечну субстанцію.

Фото: twitter.com/JWieczorekPL

Перейти до панелі інструментів