20.04.2024
Новини

«Люди розслабилися і ігнорують правила безпеки»: на Тернопільщині зараз 6 важкохворих на коронавірус (відео)

Станом на 30 червня 121 хворий на COVID-19  перебуває у лікувальних закладах області, понад 700 осіб знаходяться на лабораторному лікуванні. Про це повідомив начальник управління охорони здоров`я облдержадміністрації Володимир Богайчук.

– 45 хворих перебувають у  Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги,  6 хворих у важкому стані. Загалом, станом на 30 червня 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 1919 випадках діагноз лабораторно підтверджений (1757 випадків – дорослі, 162 випадки – діти), з них 28 летальних. Видужало 1141 особа. Минулого тижня було зафіксовано ріст захворюваності на COVID-19 і на Тернопільщині, і в Україні загалом. Причина проста – люди просто розслабилися та ігнорують елементарні заходи безпеки – не користування масками, недотримання соціальної дистанції, не користування антисептиками, – зазначив Володимир Богайчук.

Начальник управління охорони здоров`я облдержадміністрації  наголосив, що навіть під час відпочинку варто дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров`я, адже від цього залежить ваше здоров`я і ваших рідних.

Перейти до панелі інструментів