24.04.2024
Новини

Тернополянка зняла загадковий кліп про загадкових дівчаток (відео)

Кліп британської виконавиці Анни Кларк Сommunity Of The Spirit знімали у Києві. Режисером кліпу є тернополянка Аліна Майовецька.

Текст пісні Community Of The Spirit взятий з творчості персидського філософа Джалаледдіна Румі. А над відео працювали україно-польський продакшн Heartbeat art . Режисером кліпу є тернополянка Аліна Майовецька, котра вже знімала кліпи для вітчизняних гуртів Tik Tu, «Ті що падають вгору». Над сценарієм працював польський музикант (Fading colors), ді-джей та письменник Лешик Раковський, а в якості оператора-постановника виступив оператор та музикант Юрко Комаров (що раніше знімав кліпи Абздольц та Whats up).

Зйомки відбувалися влітку минулого року переважно на Оболонській набережній та на вулиці Рейтерська. Всі актори також кияни. В головних ролях знялись викладачка танців Дарія Столяренко та танцівниця Ганна Юрченко. Також в серпні на кілька днів до столиці України прилетіла Анна Кларк, яка вперше побувала в нашій країні.

До слова, це перший кліп співачки за останні тридцять років. На початку 80-их Анна Кларк стояла біля витоків британського нью-вейву та досі вражає сміливими електронними експериментами. Її творчість надихала Rammstein,  а режисер Клаус Візоп у 2018 році зняв документальну стрічку «Я піду у завтрашній день», присвячену життєвому шляху Анни.

 

Перейти до панелі інструментів