20.04.2024
Місто Новини Оперативно

Прокуратура не дала мерії Тернополя збутися частини кінотеатру в центрі міста

Тернопільський міськрайонний суд задовільнив позов місцевої прокуратури про витребування приміщення “Кінопалацу” на вул. Івана Франка,8, загальною площею 192 мкв, вартістю майже 2 млн грн.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської областіу 2013 році Тернопільська міська рада уклала з фізичною особою- підприємцем договір купівлі-продажу частини приміщення кінопалацу, порушивши встановлений законодавством порядок приватизації. Прокуратура оскаржила цей договір у суді, вигравши позов. Однак, під час розгляду його судами першої та апеляційної інстанцій, нежитлове приміщення двічі продавалось іншим фізичним особам.

З метою усунення допущених порушень у продажу кінопалацу, Тернопільська місцева прокуратура подала відповідний позов до суду про витребування частини приміщення, площею 192 кв.м, який задоволено.

Незабаром читайте на Терміново усі деталі даної оборудки. Нагадаємо, наразі Тернопіль залишається без кінотеатру. Жителі міста позбавлені можливості дивитися у власному обласному центрі сучасні фільми на великому екрані. При цьому влада міста озвучує байки про те, як ревно дбає про інтереси містян.

 

Перейти до панелі інструментів