18.04.2024
Місто Новини

Тернополяни скаржаться, що через недолуге налаштування світлофора затори на вул. 15 квітня стали ще довшими

На нові “зручності” на і так проблемному перехресті тернопільські водії скаржаться у соцмережі Facebook.

“Перехрестя “15квітня – Злуки” . Добавили смугу руху , але зменшли тривалість зеленого світла (для водіїв). В результаті затор став більший. Ось вам і реконструкція.”, – пише Ярослав Пилипчук у групі “Тернопільські плітки”. 

У коментарях тернополяни дивуються, чому не залишили попередній цикл налаштування світлофорів. Також водії зазначають, що тепер, щоб повернути на пр. Злуки, теж треба відстояти у чималому заторі.

“Сьогодні від Збаразького до старого “Сільпо” півгодини в пробці, жесть! Що мали б зробити щось добре, то ще більше ускладнюють рух. Скоро Тернопіль взагалі перетвориться в суцільний затор!” – скаржиться Myroslav Muchailovitch.

Нагадаємо, зі сторони вул. 15 Квітня (у напрямку до “Сільпо”) на проблемому перехресті нещодавно облаштували три смуги для руху: одна – виключно для повороту ліворуч, інша – прямо, а третя – прямо та праворуч. Також три смуги для руху зробили зі сторони церкви св. Михайла, одна з яких передбачає рух лише ліворуч на вул. Купчинського, середня смуга – прямо, а крайня права – прямо та праворуч. 

Змінили і режим роботи світлофорів, добавили лівоповоротні секції світлофорів (поворот з вул. 15 Квітня на проспект Злуки та вул. Купчинського) та стаціонарні правоповоротні зелені стрілки.

Фото: Ярослав Пилипчук

Перейти до панелі інструментів