19.04.2024
Новини

На Тернопільщині нетверезий вистрелив в обличчя чоловіку

41-річний чоловік під час конфлікту спершу двічі вистрелив в обличчя 29-річному кременчанину, потім поранив ще у груди 25-річного хлопця. Конфлікт трапився поблизу газової заправки у селі Великі Млинівці близько четвертої години 6 червня. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, повідомлення про двох людей з вогнепальними пораненням поліцейські отримали від медиків. На місці події правоохоронці встановили, що стріляв 41-річний житель села Боложівка Шумського району. З місця події він втік.

– З’ясувалося, лиходій разом з двома товаришами перебували на території відпочинкової зони біля газової заправки, – йдеться у повідомлення. – Щось не поділили і, ймовірно, були у стані алкогольного сп’яніння, – почався конфлікт. Потерпілий, що відпочивав в іншій компанії, вирішив розборонити чоловіків. За це й поплатився. 41-річний зловмисник майже впритул двічі вистрілив в обличчя 29-річному кременчанину, відтак кинувся на його товаришів і поранив ще одного, 1995 року народження.

 Наразі 41-річний зловмисник перебуває у розшуку. Йому заочно оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 ККУ кваліфікований вид хуліганства – вчинення його, зокрема, із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. 

Також поліцейські отримали  дозвіл на його затримання  і доставлення до суду для обрання міри запобіжного заходу. Оперативно-слідчі дії тривають.

Фото: 5канал

Перейти до панелі інструментів