29.03.2024
Новини

На Тернопільщині за кермом помер водій через хвору підшлункову

Про автомобіль у кюветі та чоловіка, який не подає ознак життя, 7 червня поліцейським повідомила жителька Зборівського району. Спершу правоохоронці подумали, що чоловік загинув в результаті ДТП. Причину смерті з’ясував судмедексперт.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, на узбіччі правоохоронці виявили автомобіль марки ВАЗ 2101, а в салоні мертвого чоловіка. Слідчі припустили, що його смерть наступила в результаті ДТП, яка трапилася між селами Городище та Вертелка Зборівського району.
Проте під час огляду на тілі водія правоохоронці виявили незначні тілесні ушкодження не характерні автопригоді. Але, як з’ясувалося, 43-річний чоловік помер, керуючи автомобілем. В результаті цього, транспорт з’їхав у кювет. Причина смерті – хвора підшлункова.
Автівку на узбіччі помітив водій іншого транспортного засобу. Він намагався реанімувати чоловіка, надаючи йому медичну допомогу. Саме таким чином на тілі загиблого з’явилися тілесні ушкодження.
Даний факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 115 ККУ – Умисне вбивство з приміткою “природна смерть”.
Фото: кореспондент
Перейти до панелі інструментів