28.03.2024
Новини

Облавтодор відхрестився від мосту, на якому у вихідні провалилася вантажівка

Служба автомобільних доріг Тернопільської області зняла з себе відповідальність за аварію на мості у с. Верелка, де вранці 6 червня провалилася вантажівка. У САД пояснили, що мостом має займатися профільне відомство, оскільки це гідроспоруда.

У суботу тернопільські та всеукраїнські ЗМІ облетіла новина про ДТП, котре трапилося у Зборівському районі. У селі Вертелка обвалився міст під час руху по ньому вантажівки з піском. На жаль, деякі медіа замість того, щоб розібратися, почали звинувачувати Укравтодор та Службу автомобільних доріг у Тернопільській області у недбальстві. З огляду на це повідомляємо: міст у селі Вертелка Зборівського району ніколи не був на балансі Служби автомобільних доріг. Ця конструкція – гідроспоруда і обслуговувати її має профільне відомство”, – йдеться у повідомленні на сторінці служби автомобільних доріг у Facebook.

Нагадаємо, про аварію повідомляли і користувачі соцмережі Facebook. Зокрема, Ольга Смолінська писала, що другий рік на свої запити про ремонт аварійного мосту отримує від сільської, районної, обласної та міської ради відповідь: “не наше”. 

Фото: управління ДСНС в Тернопільській області

Перейти до панелі інструментів