25.04.2024
Новини

Неадекват погрожував підірвати приміщенння обласного управління поліції Тернопільщини

48-річний житель Шумського району погрожував підірвати приміщення поліції. Тепер може “сісти” на три роки. 
Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, 25 травня близько сьомої години ранку на лінію 102 зателефонував чоловік, назвався мешканцем Шумщини й безпричинно став ображати оператора лінії, висловлюючись нецензурною лексикою. На неодноразові зауваження співробітника поліції не реагував, натомість став погрожувати, що приїде до обласного центру й кине в приміщення поліції гранату. Про випадок було поінформовано співробітників Шумського відділення поліції. Зловмисника розшукали, ним виявився 48-річний житель села Башківці.
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 345 ККУ – погроза працівникові правоохоронного. (Карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).
У поліції зазначають, щодо чоловіка вже декілька разів було складено адміністративні протоколи за неправдивий виклик спецслужб. Востаннє він викликав швидку допомогу брехавши, що хворий коронавірусом.

Фото: УНН

 

Перейти до панелі інструментів