20.04.2024
Новини Оперативно

На три дні перекриють рух на ділянці вул. Руська

На три дні перекриють рух транспорту на ділянці вул. Руська від перехрестя вулиць Руська – бульвар Т. Шевченка до перехрестя вулиць Руська – Гоголя – Б. Хмельницького для проведення ремонтних робіт.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 29 квітня. Йдеться зокрема про перекриття руху з 1 по 3 травня.

– Це наша вузька ділянка вул. Руської, історична забудова, сама вузька проїжджа частина і тротуари. Тому досить складно там виконати роботи, щоб робити якось частково перекриття по смугах, – каже заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислав Стемковський. – Враховуючи, що в нас буде три вихідні дні, ми пропонуємо повністю перекрити дану ділянку.

За словами пана Стемковського, розглядався і варіант нічних робіт. Але зважаючи на те, що там є 19 колодязів з люками, що у будинках переважно живуть старші люди, а працюватиме фреза і буде великий шум, а вночі був би він ще резонанснішим, зупинились на варіанті повного перекриття руху. Для громадського та автомобільного транспорту організують об’їзні шляхи. Зокрема, транспорт може бути спрямовано на вул. Острозького.

Перейти до панелі інструментів