25.04.2024
Новини

“До кожного замовлення даруємо пасочку”. Тернополян чекає великодній подарунок від онлайн-маркету Korzyna

У святкові дні кожен старається зробити приємний подарунок для своїх близьких. Великодній сюрприз підготував для своїх клієнтів і онлайн-маркет – Korzyna.com.

Смачну на запашну паску отримає кожен, хто замовить доставку продуктів упродовж трьох днів перед Великоднем – у четвер, п’ятницю та суботу. 

 Як отримати пасочку в подарунок? Для цього потрібно замовити доставку з супермаркету NOVUS на сайті www.korzyna.com, обравши дату від четверга, 16 квітня до суботи, 18 квітня.  Паску безкоштовно отримає кожен, незалежно від вартості замовлення. 

Щодо неділі, 19 квітня, то цього дня Korzyna.com відпочиватиме. Від початку року співробітники онлайн-маркету працювали без вихідних, вони зробили понад 3000 дзвінків до клієнтів, доставили понад 4000 замовлень. То ж у неділю вони святкуватимуть Великдень разом зі всіма тернополянами. А вже з понеділка, 20 квітня доставка продуктів працюватиме у звичному режимі.

Вартість доставки у Тернополі і у радіусі 5 км від міста – 70 грн, якщо замовлення на понад 1,5 тисячі – доставка безкоштовна.

Korzyna.com працює з минулого року. Під час карантину попит на таку послугу, за підрахунками співробітників маркету, збільшився втричі.

Korzyna.com – це швидко і набагато вигідніше, ніж їздити в супермаркет на таксі. До того ж ви можете подбати про власну безпеку під час карантину, адже не доведеться зайвий раз виходити з дому. А кур’єри онлайн-маркету дотримуються всіх санітарно-гігієнічних правил та використовують засоби індивідуального захисту – рукавички, маски, дезінфектори.

Ви ще не купили продукти перед Великоднем? Тоді не поспішайте бігти в супермаркет. Кур’єри www.korzyna.com зроблять це замість вас. А ще вас чекає смачний подарунок вигляді у паски. Веселих свят!

Довідка

З п’ятниці, 17 квітня, на сайті Korzyna.com буде працювати ще й послуга «самовивіз» – клієнт формує замовлення онлайн, працівники маркету готують його на зручний для вас час і ви просто забирає готове замовлення. Послуга безкоштовна. 

*Матеріал підготовлений на замовлення рекламодавця. 

Перейти до панелі інструментів