28.03.2024
Новини

В області вже 15 хворих впорались із коронавірусом

Про те, що 15 жителів Тернопільщини одужали повідомляє уравління охорони здоров’я обласної держадміністрації.  Серед них – один житель Тернопільського району, двоє – з Кременецького та дванадцятеро – з Монастириського.

Повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі – про це повідомили у Штабі з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Тернопільській області.
Згідно з даними обласного лабораторного центру станом на 10:00 15 квітня на Тернопільщині за результатами досліджень методом ПЛР – у 287 випадках діагноз лабораторно підтверджений, з них 5 летальних.

Офіційно підтверджено зараження вірусом COVID-19 майже у всіх районах Тернопільської області, окрім Лановецького та Підволочиського.

Найбільше – на Монастирищині. Там 154 хворих на коронавірус. У Заліщицькому районі – 29 таких хворих, Бучацькому – 23, Чортківському – 21 та Козівському – 14. По 13 випадків зараження коронавірусом зафіксовано на Кременеччині та у самому Тернополі,
В інших районах – по три випадки (Теребовлянський та Тернопільського райони), та по одному (Бережанський, Зборівський, Борщівський, Збаразький та Гусятинський райони).

Перейти до панелі інструментів