29.03.2024
Новини

У Тернополі волонтери збирають гроші на дозатори для деззасобів для дитячої онкогематології

В умовах пандемії коронавірусу онкохворі діти потребують особливого захисту. У відділенні дитячої онколгематології Тернопільської міської дитячої лікарні бракує дозаторів для дезинфінкуючих засобів, як того вимагають стандарти. Потрібно зібрати 48 тисяч гривень на 29 дозаторів (диспенсерів. Повідомлення про збір коштів опублікували в групі Благодійного фонду “Живи – допомога онкохворим дітям”.
– Друзі, ви знаєте нас як опікунів онкохворих діток Тернополя, – розповідає представниця ініціативної волонтерської групи Ірина Малік. – Та ситуація у світі вимагає від нас розширити межі нашої роботи – за допомогою звернулась завідувачка інфекційного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні Дивоняк Ольга Миколаївна з проханням придбати для відділення безконтактні диспенсери (дозатори) для деззасобів. Не всі диспенсери підходять саме для спиртовмісних речовин, тому ми не можемо придбати дешеві пластикові дозатори, які зазвичай ми звикли бачити у ресторанах чи готелях. Орієнтовна ціна одного диспенсера – 1650 грн. У відділенні 18 палат + 2 приймальних + маніпуляційна. За стандартами, у кожному з цих приміщень має бути диспенсер для мила та диспенсер для дезрозчину.
Аналогічні безконтактні диспенсери попросила придбати й гематологія для онкохворих діток, імунітет яких фактично дорівнює нулю, життєво необхідний захист від коронавірусу. Потреба онкогематології – 8 шт. Потрібно зібрати 29 диспенсерів, а це 48.000 грн.
– Ми знайшли потрібні диспенсери в наявності (а це велика рідкість, як виявилось), і нам забронювали їх на кілька днів і вже чекають на оплату, – каже Ірина Малік. – Просимо всіх долучитись до збору коштів – це потрібно для безпеки і лікарів, і маленьких пацієнтів, й їх батьків, що супроводжують діток у лікарні Будемо щиро вдячні за кожну гривню!
Картка Приватбанк
5169 3305 2046 3859
Отримувач: МБФ Живи
Призначення платежу: Благодійна допомога
Тел. для зв’язку 0672503136 Ліля
Перейти до панелі інструментів