20.04.2024
Новини

Сіті-бот “Назар” тепер надає інформацію про вашого депутата по міському округу

Днями у Сіті-боті “Назар” з’явилась функція “Твій депутат”. Відтепер кожен може швидко та легко дізнатись, хто є депутатом за конкретною адресою, а також надасть інформацію про графік та місце його/її прийому, партійність, контактний телефон з посиланням на офіційну сторінку. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міької ради.

Нагадаємо, що сервіс сіті-бот «Назар» працює у Тернополі з грудня 2019 року. Основна функція сервісу – сповіщення мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою. Оскільки сіті-бот поєднаний з системою, у якій працює контакт-центр та всі комунальні служби Тернополя, мешканці отримують найоперативнішу та найактуальнішу інформацію щодо вимкнень міських комунікацій у своїй оселі, причинам вимкнення та строкам поновлення. Також через сіті-бота можна подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо).

Для використання сервісу необхідно зі свого смартфона, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер.

 

Перейти до панелі інструментів