26.04.2024
Новини

Усі дитячі майданчики у Тернополі на період карантину демонтують або зачинять на замок

Через недотримання тернополянами заборони відвідувати спортивні та дитячі майданчики, які  перебувають на балансі Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, вони будуть демонтовані або зачинені. Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський під час засідання оперативного штабу для боротьби з коронавірусом.

Майданчики, на яких встановлена огорожа зачинять, а ті, які можливо демонтувати, збережуть і по закінченню карантину повернуть на місце.

  • Гірки, гойдалки, окремі елементи конструкцій та всі можливі об’єкти, на яких велика ймовірність заразитись, демонтують та зберігатимуть у відповідних місцях, – повідомила керівник прес-служби Тернопільської міської ради Мар’яна Зварич. – Забезпечить зберігання управління житлово-комунального господарства, після чого їх розташують на своє місце. Ми думаємо, це зменшить ризик зараження на коронавірус, адже саме на таких майданчиках збирається багато дітей і контактують, торкаються можливо заражених елементів.

Металеві конструкції й ті, які не можна демонтувати, залишать і загородять сигнальною стрічкою  та оголошенням про заборону займатись на тренажерних майданчиках. Усі спортивні майданчики у місті, на яких встановлені огорожі, було доручено демонтувати управлінню розвитку спорту та фізичної культури відповідно до рішення оперативного штабу. 

Перейти до панелі інструментів