25.04.2024
Новини

Поліція та військовослужбовці перевірятимуть дотримання краянами санітарно-епідемічних норм

На спільні патрулювання обласного центру заступили пів сотні працівників Національної та муніціпальної поліції, а також військовослужбовці міського військового комісаріату. Вони перевірятимуть дотримання краянами санітарно-епідемічних норм встановлених органами державної влади та місцевого самоврядування.

Інструктаж щодо забезпечення публічної безпеки, вжиття заходів реагування на виявлені працівниками поліції та військовослужбовцями правопорушення провів очільник Нацполіції краю Олександр Богомол. Він зазначив, що головне завдання патрулів – донести до громадян важливу необхідність дотримання правил карантину.

– Усі, хто буде порушувати  встановлені  норми, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності, – зазначив керівник. – Встановлення певних обмежень – це необхідність, якої слід неухильно дотримуватися.

Продовжують правоохоронці здійснювати заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Карантинні пости встановлено в Монастириському районі, де зафіксовані нові спалахи інфекції.  Ще один випадок зараження небезпечним вірусом COVID-19  зафіксовано в Тернополі.
В результаті відпрацювань поліцейськими вже призупинено роботу понад 1700 суб’єктів господарювання та складено 19 протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Продовжується контроль і над здійсненням пасажирських перевезень. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Перейти до панелі інструментів